Alumni

Oletko opiskellut LUT:ssa ja valmistunut kauppatieteiden kandidaatiksi tai maisteriksi? Siinä tapauksessa tervetuloa Enklaavin alumneihin! Alumnitoiminnan tarkoituksena on ylläpitää enklaavilaisten yhteishenkeä vielä LUT:sta valmistumisen ja Skinnarilasta lähdön jälkeen.  

Haluamme tarjota Enklaavin alumneille mahdollisuuden pitää yhteyttä opiskeluaikaisiin ystäviin, verkostoitua muiden vuosikurssien alumnien kanssa sekä päivittää kuulumisia tämän päivän yliopistomaailmasta ja kauppatieteiden opiskelusta. Järjestämme tapahtumia pääosin Helsingissä, mutta haluamme säilyttää yhteyden Lappeenrantaan ja Enklaavin opiskelijoihin. Alumnit ovatkin olleet useana vuonna mukana Enklaavin mentorointiprojektissa ja yhteisiä tapahtumia opiskelijoiden kanssa on suunnitteilla.

Yhdistys on perustettu vuonna 2014, joten alumnitoimintamme on vielä nuorta – intoa meiltä ei kuitenkaan puutu! Tiedotamme tapahtumistamme pääosin  Facebook-sivuilla, mutta löydät meidät myös LinkedInistä. 

Muista myös liittyä jäseneksemme, niin saat tasaisin väliajoin tietoa alumnien tapahtumista ja toiminnasta sähköpostiisi!

Liity Alumniksi

Yhdistyksen jäsenmaksu on nolla euroa.

Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä tästä!

HUOM! Alumneiksi voivat liittyä jo kandidaatin tutkinnon suorittaneet.

Hallitus 2021

Hallituksen puheenjohtaja

Riikka Raukola

Hallituksen muut jäsenet

 Jenni Hyttinen, Miina Rajakangas ja Minna Virtaneva