Alumni

Tervetuloa Enklaavin alumni!

Oletko valmistunut LUT kauppakorkeakoulusta kandiksi tai maisteriksi? Voiko työelämä olla yhtä hauskaa kuin opiskelijaelämä? Enklaavin alumnit ovat täällä sinua varten! Liittymällä jäseneksemme, pääset osaksi verkostoa, joka on pullollaan eri alojen ammattilaisia, työmahdollisuuksia ja paljon muuta millä saat urasi nousukiitoon!

Tiedossa ei kuitenkaan ole pelkkää työtä, vaan myös hauskanpito on sallittua! Jäsenenämme sinulla on mahdollisuus osallitua verkostoitumistapahtumiin, aftereille ja pelkästään alumneille suunnattuihin tapahtumiin. Lisäksi pystyt pitämään yhteyttä muihin skinnarilan henkisiin alumneihin myös poikkitieteellisesti.

Mitä vielä odotat? Liity osaksi alumni yhdistystämme ja hyödynnä arvokkaan yhteisömme tarjontaa. Pidetään Skinnarilan henki elossa myös opintojen jälkeen!

Tiedotamme tapahtumistamme pääosin somekanavissamme: Facebookissa, LinkedInissä ja Instagramissa, sekä sähköpostilistallamme.

Muista myös liittyä jäseneksemme, niin saat tasaisin väliajoin tietoa alumnien tapahtumista ja toiminnasta sähköpostiisi!

Liity Alumniksi

Yhdistyksen jäsenmaksu on nolla euroa.

Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä tästä!

HUOM! Alumneiksi voivat liittyä jo kandidaatin tutkinnon suorittaneet.

Hallitus 2023

Alumnien hallitus valitaan vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa ja se kokoontuu säännöllisin väliajoin.

Hallituksen puheenjohtaja

Timo Oksanen

Hallituksen muut jäsenet

 Jenni Hyttinen, Sanna Erola, Mia Tele ja Aino Laineenoja