Fuksivastaava <3 Fuksit

By lokakuu 2, 2016Artikkelit

Fuksiviikot – oi sitä ilon ja meiningin aikaa! Kesällä odotettiin jo innolla, että minkälainen porukka sieltä tänä vuonna oikein tulee ja voin jo heti sanoa, että ihan mieletön!!

Ennen itse virallisia fuksiviikkoja järjestettiin Back2Uni-bileet, jonne saapui tänä vuonna ihan mieletön määrä fukseja – fuksiryhmän pommittaminen siis kannatti! Otettiin innon vallassa tuoreet enklaavilaiset yliopistolla vastaan, kukin toistansa enemmän jännittyneenä… Mutta niin sen kuuluukin olla! Taitavimmat pääsi todistamaan taitonsa beerpongissa ja taisi siellä näkyä pari peppua heiluvan tanssilattialla 😉 Illan päädyttyä he olivatkin jo osa meitä 🙂

Maanantaina kampus kuhisi tuttuja kasvoja ja tuli taas mieletön fiilis, että opiskelen LUT:issa. Viime vuonna vietin ylivoimaisesti elämäni parhaimman vuoden ja tänä vuonna pääsen jatkamaan sitä vielä fuksivastaavana! Huikeeta! Ensimmäiselle viikolle mahtui vaikka mitä siistiä tapahtumaa jokaiselle päivälle, esimerkiksi fuksiolympialaiset! Fukseille oli järjestetty kymmeniä rasteja ympäri kampusta eri kiltojen toimesta ja meininki oli mahtava! Kilpailu oli kova ja fuksien vaatejono sitäkin pidempi 😉 Myös fuksivastaavista otettiin mittaa, mutta vaatteet eivät lentäneet päältä ihan yhtä innokkaasti kun muilla! Tälle viikolle mahtui myös mm. kiltisiltistä, lentistä ja kaikkea muuta pikkukivaa, joissa päästiin tutustumaan kaikki toisiimme! Tässä vaiheessa kukaan ei enää tuntunut tuntemattomalta – kiltikselläkin alkoi jo näkymään aktiivisesti fukseja! Supersuositulla Academic Adventure:lla fuksit pääsivät kokeilemaan rajojansa korkeissa paikoissa sekä puhaltamaan yhteen hiileen eri tehtävien parissa. Tämä päivä ja ilta jäi omina fuksiviikkoina ehdottomasti eniten mieleen! Illalla AA:n jatkoilla päästiin näkemään fukseilta mielettömiä lavavaltauksia sekä uskomatonta ja jopa odottamatonta heittäytymistä!

Mutta tämä ei suinkaan ollut vielä tässä – toinen viikko oli vielä edessä! Jottei tekstistä tulisi liian pitkää, tiivistän sen muutamaan lauseeseen! Ohjelmassa oli mm. kiltaolympialaisten kiltabiitsi, beach partyt, fuksisuunnistus ja Lappeenrannan poikkitieteelliset haalaribileet! Tähän kuului Saimaanrannan vedessä pulikoimista, öljypainia, räppirinkiä, Reino Nordin ja vaateettomia teekkareita – siis mieletön viikko!

Tätä tekstiä kirjoitettaessani ymmärsin, ettei näitä viikkoja oikein pysty sanoiksi pukemaan. Se mieletön Skinnarilan yhteishenki, joka tunnetaan ympäri Suomea kulminoituu juuri näille viikoille. Koko kampus vilisee yötä päivää haalaripukeisia opiskelijoita viettämässä elämänsä parasta aikaa :)!

Näin lopuksi voin sanoa, että fuksiviikot olivat kaikkea mitä odotinkin! Mikään näistä ei olisi ollut niin hauskaa, ellei fuksit olisivat olleet niin messissä kuin olivat! Voin ylpeänä sanoa, että olen tämän porukan fuksivastaava!

Terkuin, Agnesa ;)!

Leave a Reply

English