nesuslider1

NESU-ENKLAAVI

= unohtumattomat illat ja ihmiset, integroituminen, yhteisöllisyys sekä laulaminen

NESU on lyhenne sanoista ”Nordiska Ekonomie Studerandes Union”. NESU on perustettu kauppakorkeakouluopiskelijoille ympäri Pohjoismaita mahdollistamaan yhteydenpitoa ja yhteistyötä. Käytännössä jokaisen kaupungin oma NESU-hallitus/työryhmä järjestää akateemisia pöytäjuhlia eli sitsejä, joissa lauletaan, nostetaan lasia, luodaan pitkälle kantavia ystävyyssuhteita ja vaihdetaan haalarimerkkejä. Muihinkin yhtä unohtumattomien tapahtumien järjestämiseen tulee osallistuttua, mutta kaikkia näitä yhdistää se, että jokaiseen tapahtumaan voi kuka vain ja mistä tahansa lähtöisin oleva kylteri osallistua. Over the borders, NESU activity.

Lappeenrannan oma NESU -toimiryhmä, NESU-Enklaavi, on vuosien saatossa koostunut noin 6-8 hengestä, ja jäseneksi voi vuosittain hakea kuka tahansa Enklaavin jäsen. Haku järjestetään syksyllä samoihin aikoihin kun Enklaavin hallitukseen haetaan. Pääasiallisesti toimintamme keskittyy juuri sitsien järjestämiseseen, mutta vuoden mittaan NESU on mukana ja näkyvillä myös muiden tapahtumien järjestämisessä.

Miksi NESU-Enklaavin tapahtumiin ja toimintaan?

VERKOSTOITUMINEN, INTEGROITUMINEN!

Se tunne, kun omista haalareista löytyy jokaisen NESU-kaupungin värit edustettuna ja voit sanoa tuntevasi useita muita samanhenkisiä kyltereitä ympäri Suomea. Hyvien uusien suhteiden luominenhan on lähtökohtaisesti jo huippua sekä myös hyödyllistä vaikkapa extempore-yöpaikan tarvetta varten tai ihan ylipäätänsä oman sosiaalisen ympäristön laajentamista ajatellen. Kukaanhan ei koskaan ole voinut kieltäytyä hyvästä illasta, eihän? NESUn tapahtumat ovat takuulla joka ikinen kerta erilaiset ja unohtumattomat (nojoo..). Jokaisilla sitseillä samojen vakinaamojen lisäksi varmasti tapaat uusia tuttavuuksia, joiden kanssa varmasti juttu tulee lentämään mahdollisesti myös jatkossa! Toiminta avartaa myös maantieteellistä osaamista — sitsejä voi rundailla pitkin Suomen karttaa, mutta halutessaan voi ottaa suunnan jopa kohti Islannin tai Viron nesuilijoita. Älä todellakaan epäröi, vaan lähde ihmeessä toimintaamme mukaan :-) Jos haluat kuulla meistä tasaisin väliajoin ja tietää missä milloinkin on mitä tapahtumassa, niin rekisteröidy postilistallemme!  Muuten voit laittaa meille suoraan sähköpostia nesu(at)enklaavi.fi tai puheenjohtajallemme emmi.lepistö(at)student.lut.fi.

Hyvää tietoa toiminnastamme saa myös tykkäämällä Facebook-sivustamme https://www.facebook.com/NesuEnklaavi

 

Vuonna 2016 NESU-Enklaavin toimiryhmään kuuluvat

 

Emmi Lepistö
Puheenjohtaja

Ville Rintamaa
Varapuheenjohtaja

Kosti Hokkanen
Talousvastaava

Oona Ahlstedt
Sitsivastaava

Tuomas Erälinna ja Pietari Keskinen
Projektivastaava

Remu Ollinen
Tiedottaja

Minna Virtaneva 
Sidosryhmävastaava

Henri Luhtala
Markkinointivastaava