Nesu-Enklaavi

= unohtumattomat illat ja ihmiset, integroituminen, yhteisöllisyys sekä laulaminen

NESU on lyhenne sanoista ”Nordiska Ekonomie Studerandes Union”. NESU on perustettu 1950 luvun alussa kauppakorkeakouluopiskelijoille ympäri Pohjoismaita mahdollistamaan yhteydenpitoa ja yhteistyötä. Käytännössä jokaisen kaupungin oma NESU-hallitus/toimiryhmä järjestää akateemisia pöytäjuhlia eli sitsejä, joissa lauletaan, nostetaan lasia, luodaan pitkälle kantavia ystävyyssuhteita ja vaihdetaan haalarimerkkejä. Muihinkin yhtä unohtumattomien tapahtumien järjestämiseen tulee osallistuttua, mutta kaikkia näitä yhdistää se, että jokaiseen tapahtumaan voi kuka vain ja mistä tahansa lähtöisin oleva kylteri osallistua.

Lappeenrannan oma NESU -toimiryhmä, NESU-Enklaavi, on vuosien saatossa koostunut noin 6-9 hengestä, ja jäseneksi voi vuosittain hakea kuka tahansa Enklaavin jäsen. Haku järjestetään syksyllä samoihin aikoihin kun Enklaavin hallitukseen haetaan. Pääasiallisesti toimintamme keskittyy juuri sitsien järjestämiseen, mutta vuoden mittaan NESU on mukana ja näkyvillä myös muiden tapahtumien järjestämisessä.

Miksi Nesu-Enklaavin tapahtumiin ja toimintaan?

Sitseille muille paikkakunnille – miksipä ei?

VERKOSTOITUMINEN, INTEGROITUMINEN!

Se tunne, kun omista haalareista löytyy jokaisen NESU-kaupungin värit edustettuna ja voit sanoa tuntevasi useita muita samanhenkisiä kyltereitä ympäri Suomea. Hyvien uusien suhteiden luominenhan on lähtökohtaisesti jo huippua sekä myös hyödyllistä vaikkapa extempore-yöpaikan tarvetta varten tai ihan ylipäätänsä oman sosiaalisen ympäristön laajentamista ajatellen. Kukaanhan ei koskaan ole voinut kieltäytyä hyvästä illasta, eihän? NESUn tapahtumat ovat takuulla joka ikinen kerta erilaiset ja unohtumattomat (nojoo..). Jokaisilla sitseillä samojen vakinaamojen lisäksi varmasti tapaat uusia tuttavuuksia, joiden kanssa varmasti juttu tulee lentämään mahdollisesti myös jatkossa! Toiminta avartaa myös maantieteellistä osaamista — sitsejä voi rundailla pitkin Suomen karttaa, mutta halutessaan voi ottaa suunnan jopa kohti Islannin tai Viron nesuilijoita. Älä todellakaan epäröi, vaan lähde ihmeessä toimintaamme mukaan.

Ota yhteyttä meihin!

 Laita rohkeasti meille sähköpostia nesu(at)enklaavi.fi tai puheenjohtajallemme kosti.hokkanen(at)student.lut.fi, mikäli sinulla on kysyttävää toiminnastamme!

Hyvää tietoa toiminnastamme saat myös tykkäämällä Facebook-sivustamme !

NESU:n olemassaolon perimmäinen tarkoitus on mahdollistaa eri paikkakunnilta ja maista olevien opiskelijoiden keskinäinen verkostoituminen. Miksipä siis et lähtisi esimerkiksi sitsaamaan muille paikkakunnille? Jokaisella reissulla tutustut uusiin ihaniin ihmisiin, eikä sinun tarvitse huolehtia kuin matkoista paikkakunnalle, sillä majoituksesta huolehtii järjestäjätaho. Mikäli sinua pelottaa lähteä yksin matkaan, ota yhteyttä suoraan johonkin NESU-hallituksen jäsenistä tai laita vaikka sähköpostia osoitteeseen nesu(at)enklaavi.fi Yritämme järjestää sinulle matkaseuraa, sillä todennäköisesti joku meistä on lähdössä!

Suosittelemme lämpimästi, että mahdollisimman moni lähtisi kanssamme kiertämään Suomea ja edustamaan Enklaavia. Mikäli seuraa ei löydy, myös yksin reissuun lähtemällä saat paljon huikeita kokemuksia. Takaamme, että et joudu palaamaan ensimmäiseltä reissultasi pettyneenä. NESU on ihmisen parasta aikaa!

Liity sähköpostilistalle!

Tiedon tulevista sitseistä saat helpoiten rekisteröitymällä sähköpostilistallemme, jolloin saat sähköpostiisi kutsut kaikille Suomessa järjestettäville NESU-sitseille. NESU-Enklaavin sähköpostilistalle liitytään tyhjä viesti osoitteeseen sympa@lists.lut.fi ja viestin aiheeksi SUBSCRIBE enklaavi_nesu.

 Sähköpostilistamme lisäksi, hyödyllinen työkalu on NESU-kalenteri, mihin merkitään kaikki NESU:n tulevat tapahtumat.

NESU-Enklaavi 2017

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja

Kosti Hokkanen

Tehtävänäni on toiminnan koordinoiminen ja kokousten johtaminen. Pidän myös yhteyttä muiden NESU kaupunkien puheenjohtajiin. Edustan myös NESU-Enklaavia Enklaavin hallituksen kokouksissa.

Talousvastaava

Talousvastaava

Marko Tikkanen

Vastuullani on NESU-Enklaavin varojen hallitseminen sekä budjettien tekeminen yhdessä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan kanssa. Hoidan NESU-Enklaavin kirjanpidon ja vastaan sen kehittämisestä.

Markkinointivastaava

Markkinointivastaava

Henri Luhtala

Markkinointivastaavan pestiin kuuluu NESU-Enklaavin tapahtumien markkinointi ja jakaminen sosiaalisessa mediassa sekä projektikohtaisten promovideoiden kuvaus,ohjaus ja editointi.

Tiedottaja

Tiedottaja

Rita Nakari

Pestissäni toimin tiedonvälittäjänä muiden NESU-järjestöjen ja Enklaavin jäsenistön välillä. Tehtävänäni on hallinnoida NESU-Enklaavin virallista tiedotuskanavaa eli sähköpostia sekä pitää ajantasalla nesu.net sivustoamme. Näiden lisäksi tapahtumien kuvausten kirjoittaminen on myös pääosin minun heiniäni.

Sitsivastaava

Sitsivastaava

Hilla Puolakanaho

Tehtäväni on sitsien järjestäminen, mihin kuuluu muun muassa tapahtumien toastaaminen ja ohjelman suunnittelu.

Tapahtumavastaava

Tapahtumavastaava

Maria Mäkitie

Vastuullani ovat kaikki muut tapahtumat kuin sitsit. Tavoitteenani olisi vuoden 2017 aikana kehittää NESU-Enklaaville erilaisia tapahtumia, kuten esimerkiksi keilausiltoja, viininmaistajaisia ja muita uusia tapahtumakonsepteja.

Projektivastaava

Projektivastaava

Matti Harinen

Projektivastaavana tehtävääni kuuluu muun muassa vastata projektiluontoisista tehtävistä. Olen mukana järjestämässä sitsejä ja päävastuualueinani on mm. Sitsivihkojen ja haalarimerkkien tilaaminen sekä muut yllättävät nakit.