Projektijaosto

Ovatko opiskelijatapahtumat lähellä sydäntäsi? Haluatko päästä mukaan vaikuttamaan Enklaavin tapahtumiin ja järjestämään niitä? Entä kihisevätkö aivosi uusia ideoita ja parannusehdotuksia? Mikäli vastaisit myöntävästi näihin kysymyksiin, viihtyisit projektijaostossa, jota myös rakettiryhmäksi kutsutaan! Jaoston jäsenet auttavat projektivastaavaa vuoden tapahtumien suunnittelussa sekä järjestämisessä. Porukassa uusia ideoita keksitään helpommin, ja totta kai muukin tekeminen on aina hauskempaa yhdessä. Käytännön tehtäviä rakettiryhmällä ovat esimerkiksi tapahtumien lippujen myynti 3-aulassa, tapahtumapaikalla milloin minkäkin valmisteluiden tekeminen, kuten koristelu, kahvion pystyttäminen, sekä myyntivuorot.

Jaosto tuo entistä paremmin kuuluville jäsenistön mielipiteet ja helpottaa samalla projektivastaavan sekä muun hallituksen työtaakkaa toimien yleisenä apuna tapahtumissa. Tavoitteena on täten saada tehtyä Enklaavin tapahtumista entistä parempia ja jäsenistöä kiinnostavampia. Projektijaostolle, kuten myös projektivastaavalle, saa aina tulla kertomaan palautetta, sekä varsinkin uusia ideoita, joiden pohjalta pyrimme saamaan kehitystä aikaan. Olemme olemassa kaikkia kampuksen opiskelijoita, etenkin enklaavilaisia, varten, jotta lukuvuodet eivät olisi pelkkää opiskelua ja raatamista, vaan välillä on myös mahdollisuus ottaa rennosti ja tutustua uusiin ihmisiin tapahtumiemme hyvässä fiiliksessä. Vuoden aikana projektitiimi tulee olemaan apuna mm. Liugurin, Way Up! –seminaarin, Maratooni Maanantain ja Back to Unin järjestämisessä. Lisäksi vuoden mittaan on aina myös muita tapahtumia, joissa rakettiryhmäläiset ovat mukana.

Projektijaostoon kuuluminen kartuttaa kokemusta ryhmässä toimimisesta sekä projektityöskentelystä, jonka lisäksi tiimin jäsenet saavat osallistumisestaan työtodistuksen. Projektijaostoon kuuluu kuusi henkilöä, jotka toimivat pestissään vuoden ajan. Uudet jaostolaiset valitaan aina vuoden alussa, kuten muihinkin ryhmiin, joten silloin kannattaa olla kuulolla, mikäli tapahtumajärjestäminen kiinnostaa!

Projektijaosto 2019

Markus Kallaluoto                  Essi Partanen

Sanni Lehtonen                     Nea Sundholm

Nyi Hti