Suomen Ekonomit

Kylteriyhdyshenkilö

Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö, joka tuo jäsentensä ulottuville monipuolisia palveluja ja valvoo heidän etuaan yhteiskunnassa. Suomen Ekonomit tarjoaa työ- ja opiskeluelämässä tarvittavaa tietoa ja neuvontaa sekä tulo, työmarkkina- ja koulutuspoliittista edunvalvontaa niin työntekijöille kuin työnantajillekin. Jos olet liittynyt Enklaavin jäseneksi, niin olet automaattisesti myös Suomen Ekonomien jäsen.

Suomen Ekonomien opiskelijajäeniksi ovat oikeutettuja kaikki Lappeenrannan teknillisen yliopiston kauppatieteiden osastolla opiskelevat. Liittyessäsi Suomen Ekonomien jäseneksi, liityt myös omaan opikselijayhdistykseesi, joka Lappeenrannassa on siis Enklaavi ry. Suomen Ekonomien jäsenyys on maksuton. Suomen Ekonomit veloittaa sinulta liittymisen yhteydessä vain Enklaavi ry:n jäsenmaksun ja tilittää sen eteenpäin opiskelijayhdistyksellesi. Enklaavin jäsenmaksu on 35 € kattaen koko opiskeluajan. Lisää Enklaavin jäseneduista TÄÄLLÄ! 

 Lisätietoa Suomen Ekonomeista ja ajankohtaisista tapahtumista sekä aiheista saat Ekonomien kotisivuilta tai kysymällä paikalliselta kylteriyhdyshenkilöltäsi:

Lari Jyrhämä

Facebook

@enklaavinkylli
lari.jyrhama(at)ekonomit.fi
050 4047837

Jäsenedut ja palvelut

KylteriPlus

Suomen Ekonomeihin kuuluu jo lähes 50 000 jäsentä 25 ekonomiyhdistyksen ja 13 opiskelijayhteisön kautta. Jo opiskeluvaiheessa Ekonomit tarjoavat Sinulle useita etuja ja palveluita kuten:

Ilmainen Kauppalehti sekä Ekonomi-lehti

CV-klinikat, sparraukset, tapahtumat ja koulutukset

Uraneuvonta

Juristipalvelu

KOKO-työttömyyskassa

Kesätyöpalkka-, gradupalkkio- ja vastavalmistuneen palkkasuositukset