Vuosijuhlatoimiryhmä

Vuosijuhlatoimiryhmän tehtävänä on emännän ja isännän avustaminen vuosijuhlien järjestämisessä. Vuosijuhlien järjestäminen kahden henkilön voimavaroilla olisi erittäin haastavaa ja siksi olemmekin koonneet avuksemme toimiryhmän, jonka ansiosta pysymme jokainen keskittymään osaltamme täydellä panoksella itsellemme määrättyihin asioihin, toimiryhmä omaan työtehtäväänsä ja isäntä sekä emäntä osaltaan omiinsa. Toimiryhmämme koostuukin aktiivisista ja idearikkaista henkilöistä, joilla löytyy intoa sekä kärsivällisyyttä suuren tapahtuman järjestämiseen ja ideoimiseen.

Tavoitteenamme on toimiryhmän kiinnittäminen entistä enemmän vuosijuhlien järjestämiseen ja heidän vastuullaan onkin työntekoa niin pienemmistä koristeaskarteluista aina suurempien kokonaisuuksien hallintaan. Tavoitteisiimme kuuluu vuosijuhlatoimiryhmän toiminnan kehittäminen sellaiseksi, että jokainen toimiryhmäläinen voi vuoden päätteeksi sanoa hyötyneensä toimiryhmään kuulumisesta ja saaneensa toiminnasta aidosti hyödyllistä käytännön kokemusta tapahtumajärjestämisen osalta, jota he voivat myös tulevaisuudessa hyödyntää.

Vuosijuhlatoimiryhmän tehtäväkuvaan kuuluu mm. tavarasponsoreiden hankkimista, erilaisten koristeiden ideoimista ja askartelua jatkoille sekä silliaamiaiselle, vuosijuhlaviikon tapahtumien suunnittelua, yksityiskohtien ja aikataulujen viilaamista, juoksevien asioiden hoitoa ja kaikkea mahdollista muuttuvien tilanteiden mukaan eteen tulevia asioita. Työ on siis todella monipuolista, hauskaa ja opettavaista yhdessä tekemistä.

Vuosijuhlatoimiryhmä 2018

Heidi Hallikainen

Jannika Hyrkäs

Lisa From

Vilhelmiina Moilanen

Vishal Sood