Vain hallituselämää, osa 3

By October 23, 2016Artikkelit

On sunnuntai ja on jälleen aika laittaa heti aamusta viikkotiedote menemään, päivittää nettisivuja ja ehkä vois tehdä vielä loppuun edellisen kokouksen pöytäkirjan ja päätöslistan. Samalla mietin jälleen kerran sitä näin hallituskauden lopulla, miten paljon kaikkea on mahtunut tähän vuoteen, jota on jäljellä ihan liian vähän. Tehtävää on ollut ihan älyttömästi ja hermoromahduksilta ei ole aina voinut välttyä, mutta se on ollut pieni summa siitä, mitä hallitusvuosi on tarjonnut mulle!

Vuosi sitten about tähän aikaan, olin intoa täynnä oleva fuksi. Olin enemmän tai vähemmän kiinnostunut opiskelun sijaan bilettämisestä ja hauskanpidosta. Mulla oli myös samalla hirveä probleema siitä miten sain ujutettua omat työvuoroni silloisessa työpaikassa niin etten missaisi yhtäkään tapahtumaa koko syksyltä… #1stworldproblems

Myönnän ettei mulla ollut minkäänlaista aikomusta lähteä mukaan järjestötoimintaan eikä mulla ehdottomasti ollut suunnitelmissa hakea viestintävastaavaksi. DIBS, lukihäiriö! Hoksasin kuitenkin heti hallitushaun avauduttua, että tää vois olla sittenkin se ’’mun juttu’’ ja lähdin itsevarmasti hakemaan kopon pestiä. Jälkikäteen ajateltuna mulla oli kyllä semisti pokkaa, sillä harvoin fuksit tätä pestiä hakevat. Syyskokouksessa kopon pesti vaihtuikin yhtäkkiä viestintävastaavaksi ja muistan vieläkin sen tajuttoman onnellisen fiiliksen, kun näin oman nimen valittujen listalla.

Hallituskausi on ollut ehkäpä elämäni hektisintä aikaa ja se on antanut mulle valtavasti! Ajankäytön hallinta, tehokas työskentely, esiintymistaidot ja kyky ottaa vastuuta ovat ensimmäisiä mieleen tulevia asioita. Mukaan on tarttunut niin paljon mieleenpainuneita tapahtumia, ettei yhden yksittäisen tarinan kertominen onnistu tällä kertaa. Esiin voisi kuitenkin nostaa vuoden alussa järjestettättävä hallitusristeily, kylteripäivät, Enklaavin 25. vuosijuhlat ja muut edustusreissut, jotka sain kokea yhdessä huippu porukan kanssa. Lisäksi olen vuoden aikana tutustunut moneen ihanaan ihmiseen ja saanut elinikäisiä ystäviä. Tämän hallitusvuoden jälkeen takataskussa on ehdottomasti lukematon määrä tarinoita ja muistoja loppuelämää varten, joita en tule koskaan unohtamaan!

<3 : Enklaavin viestintävastaava, Riikka

Leave a Reply

English