Vain hallituselämää, osa 1

By October 17, 2016Artikkelit

Hallitusvuosi 2016 alkaa vetelemään viimeisiään ja aika haikeilla fiiliksillä tässä alkaa itse kukin olemaan liikkeellä. Töitä on Enklaavin eteen painettu vuoden aikana lukemattomia tunteja, ja nyt alkaa olemaan aika sanoa heipat hallitukselle. Kokemuksena vuosi on ollut ihan mieletön.

Oma tieni hallitukseen alkoi aika tarkalleen vuosi sitten, kun yhdessä viestintävastaava-Riikan kanssa hieman empien ja vähän jopa peloissamme osallistuimme päädyssä järjestettävään hallitushaun avajaistapahtumaan. Kyseinen ilta oli käänteentekevä hetki, jonka vaikutukset tulevat näkymään koko yliopistossa viettämäni ajan. Nämä vaikutukset ovat vain ja ainoastaan positiivisia. Hakuprosessi hallitukseen oli tuossa vaiheessa itselleni todella jännittävä, ja näin jälkikäteen miettien ymmärtää, kuinka paljon on tämän vuoden aikana saanut itsevarmuutta ja kasvanut älyttömän paljon henkisesti. Uskon, että kaikki hallituksessa työskennelleet voivat samaistua tähän tunteeseen.

Pesti, johon hain oli itsestään selvä jo heti alusta alkaen. Olin samaistunut emännän pestiin jo saadessani fuksikyylefin kotiini kesällä, ennen kuin olin edes tutustunut yhteenkään tulevaan opiskelutoveriini, tai käynyt yhdessäkään tapahtumassa. Hyvä fiilis kyseisestä pestistä vain vahvistui vahvistumistaan vuosijuhlien kolkutellessa ovella ja viimeistään siinä vaiheessa, kun itse pääsin osallistumaan illallisjuhlaan työntekijäfuksina tiesin, että tähän mä haluan ja teen kaikkeni sen eteen, jotta saan järjestää Enklaavin vuosijuhlat 2016. Tässä sitä nyt ollaan. Vuosijuhlat takana, hallituspestiä jäljellä vain muutamia kuukausia ja taskut täynnä älyttömän hienoja ystäviä, kokemuksia ja tosi haikea fiilis. Vuosijuhlat on älyttömän hieno juhla ja haastava etappi, mutta uskon että seuraavan hallituksen isäntä ja emäntä tulee viemään postin kotiin vieläkin paremmin.

Kannustan itse suurella sydämellä kaikkia, jotka tuntevat itsessään sen pienen palon tätä meidän yhteisöä kohtaan hakemaan ja antamaan muille itsestään sen oman luovuuden ja ideat. Itse pääsin toteuttamaan itseäni suurella kädellä vuosijuhlaviikon osalta, sain päästää vihdoin oikeutetusti sisäisen perfekstionistini valloilleen ja päivääkään en ole tätä katunut. Emäntä 2016 kiittää.

Rakkaudella kaikille,

Laura 🙂

Leave a Reply

English