JÄSENEDUT

Suomen Ekonomien opiskelijajäeniksi ovat oikeutettuja kaikki Lappeenrannan teknillisen yliopiston kauppatieteiden osastolla opiskelevat. Liittyessäsi Suomen Ekonomien jäseneksi, liityt myös omaan opikselijayhdistykseesi, joka Lappeenrannassa on siis Enklaavi ry. Suomen Ekonomien jäsenyys on maksuton. Suomen Ekonomit veloittaa sinulta liittymisen yhteydessä vain Enklaavi ry:n jäsenmaksun ja tilittää sen eteenpäin opiskelijayhdistyksellesi. Enklaavin jäsenmaksu on 35 € kattaen koko opiskeluajan. Enklaavin jäsenenä saat käyttöösi neonkeltaiset haalarit ja jäsenedut. Näiden lisäksi voit viettää aikaasi Enklaavin kiltahuoneella. Todisteeksi jäsenyydestäsi saat tarran opiskelijakorttiin. Tarrat opiskelijakorttiisi saat hallitukselta. 

Nämä edut saat käyttöösi Enklaavi-tarraa vilauttamalla

Sputnik Fysio

-10% ensimmäisestä hieronnasta/fysioterapiasta
3 x 45min hieronta 110€
3 x 60min hieronta 130€

Heidi's Bier Bar

Ilmainen sisäänpääsy +1 klo 23:00 asti
6kpl 3€ drinkkilippuja, joista voi käyttää max. 3kpl illan aikana ennen klo 23:00
Jäsenedun hyödyntäminen vaatii NYX-sovelluksen.

Giggling Marlin

Giggling Marlin tarjoaa Enklaavin jäsenille NightLite Shine-jäsenyyden, linkin löydät Enklaavin jäsenistä tai ottamalla yhteyttä yrityssuhdevastaavaan.

Inderes

Inderes tarjoaa Enklaavin jäsenille premium-jäsenyyden Inderesin analyysipalveluun, linkin löydät Enklaavin jäsenistä tai ottamalla yhteyden yrityssuhdevastaavaan.

Intersport

Intersport tarjoaa Enklaavin jäsenille käyttöön ilmaiset padelmailat 7 kpl.

Blade Barbers & Brews

Hiustenleikkaukset 27€ (norm 30€)
Skinfade 29€ (norm 32€)
Siistimisleikkaus 21€ (norm 22€)
Anniskelu juomat -2€ per annos.