Liugur banner uudet nettisivut

Liugur

Liugur on Enklaavi ry:n perinteinen ja vuosittainen mäenlaskutapahtuma, jossa opiskelijat kokoontuvat yhdessä nauttimaan talven riemuista ja huikeasta menosta. Tätä vuoden hupaisinta tapahtumaa et halua missata, joten kaiva pulkat ja liukurit varastosta esiin ja saavu Huhtiniemeen ystäviesi kanssa viettämään vapaa-aikaa mäenlaskun, kisailujen ja kaakaon merkeissä!

Tapahtumassa on perinteinen kiltojen välinen mäenlaskukisa ja teekkarit vs. kylterit köydenvetokisa.

Mitä Voit Odottaa:

  • Mäenlaskua: Pukeudu lämpimästi, tartu pulkkaan tai liukuriin ja suuntaa kohti Huhtiniemeä valmiina laskemaan rinnettä alas. Parhaat laskuvälineet palkitaan pienillä palkinnoilla.
  • Musiikkia: Tunnelmaa nostattava musiikki luo iloisen ilmapiirin koko tapahtuman ajan.
  • Mäkikisa: Fuksivastaavien taidonnäytteet tuovat lisäjännitystä mäkikisaan.
  • Teekkarit vs Kylterit köydenvetokisa: Todista, kumpi opiskelijaryhmä vetää pidemmän korren tässä perinteisessä koetuksessa.
  • Pikkupurtavaa ja lämmintä juotavaa: Nauti tapahtuman aikana sponsorien tarjoamasta herkullisesta pikkupurtavasta ja lämmittävistä juomista.
Liugur 2024

Liugur 2024

Liugur 2024 Vuoden hauskin ja legendaarisin mäenlaskutapahtuma Liugur on jälleen kerran täällä. Kokoonnutaan yhdessä nauttimaan talven riemuista ja huikeasta menosta. Kaiva pulkat ja liukurit varastosta esiin, lainaa kaverilta tai paikanpäältä. Saavu Huhtiniemeen ystäviesi kanssa viettämään vapaa-aikaa mäenlaskun, kisailujen ja kaakaon merkeissä! Tapahtumassa on myös perinteinen kiltojen välinen mäenlaskukisa. Pääsemme myös todistamaan kuka nappaa voiton köydenvetoturnauksessa. […]

Kuvia

Previous slide
Next slide
MISTÄ MEIDÄT LÖYTÄÄ

LUT Business School 
Laserkatu 10
53851 LAPPEENRANTA

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

viestinta@enklaavi.fi

Pysy ajan tasalla
Scroll to Top