Tapahtumajaosto

Ovatko opiskelijatapahtumat lähellä sydäntäsi? Haluatko päästä mukaan vaikuttamaan Enklaavin tapahtumiin ja järjestämään niitä? Entä kihisevätkö aivosi uusia ideoita ja parannusehdotuksia? Mikäli vastaisit myöntävästi näihin kysymyksiin, viihtyisit tapahtumajaostossa, jota myös rakettiryhmäksi kutsutaan! Jaoston jäsenet auttavat projektivastaavaa vuoden tapahtumien suunnittelussa sekä järjestämisessä. Porukassa uusia ideoita keksitään helpommin, ja totta kai muukin tekeminen on aina hauskempaa yhdessä. Käytännön tehtäviä rakettiryhmällä ovat esimerkiksi tapahtumien lippujen myynti, tapahtumapaikalla milloin minkäkin valmisteluiden tekeminen, kuten koristelu, kahvion pystyttäminen, sekä myyntivuorot.

Jaosto tuo entistä paremmin kuuluville jäsenistön mielipiteet ja helpottaa samalla projektivastaavan sekä muun hallituksen työtaakkaa toimien yleisenä apuna tapahtumissa. Tavoitteena on täten saada tehtyä Enklaavin tapahtumista entistä parempia ja jäsenistöä kiinnostavampia. Tapahtumajaostolle, kuten myös projektivastaavalle, saa aina tulla kertomaan palautetta, sekä varsinkin uusia ideoita, joiden pohjalta pyrimme saamaan kehitystä aikaan. Olemme olemassa kaikkia kampuksen opiskelijoita, etenkin enklaavilaisia, varten, jotta lukuvuodet eivät olisi pelkkää opiskelua ja raatamista, vaan välillä on myös mahdollisuus ottaa rennosti ja tutustua uusiin ihmisiin tapahtumiemme hyvässä fiiliksessä. Vuoden aikana tapahtumatiimi tulee olemaan apuna mm. Liugurin, Way Up! –seminaarin, Maratooni Maanantain ja Back to Unin järjestämisessä. Lisäksi vuoden mittaan on aina myös muita tapahtumia, joissa rakettiryhmäläiset ovat mukana.

Tapahtumajaostoon kuuluminen kartuttaa kokemusta ryhmässä toimimisesta sekä projektityöskentelystä, jonka lisäksi tiimin jäsenet saavat osallistumisestaan työtodistuksen. Tapahtumajaostoon kuuluu kuusi henkilöä, jotka toimivat pestissään vuoden ajan. Uudet jaostolaiset valitaan aina vuoden alussa, kuten muihinkin ryhmiin, joten silloin kannattaa olla kuulolla, mikäli tapahtumajärjestäminen kiinnostaa!

Tapahtumajaosto 2022

Emma Korhonen

Saga Laitinen

Heidi Myllymäki

Jimi Takala

Hanna Veteli