Suomen Ekonomit

Kylteriyhdyshenkilö

Olemme yli 50 000 osaajan vaikuttajayhteisö, jossa on voimaa. Rohkeus muuttua vapauttaa potentiaalisi. Luo tulevaisuutesi, me autamme.

Suomen Ekonomit on ekonomien ja kyltereiden palvelu- ja etujärjestö, joka tarjoaa kyltereille neuvoja ja tsemppiä työelämään, sekä valvoo jäsenten etuja yhteiskunnassa. Jäsenille Suomen Ekonomit tarjoaa sparrausta, urapalveluja, vinkkejä, mentorointia, oikeudellista apua sekä huikeita tapahtumia! 

Matka kohti työelämää on vasta alkamassa, mutta sen aikana tulet varmasti kohtaamaan sanat osa-aikatyö tai kesätyö. Suomen Ekonomit ovat turvanasi silloinkin: me autetaan työhakemuksen kirjoittamisessa, CV:n laatimisessa, haastatteluun valmistautumisessa sekä palkkatoiveen asettamisessa. Lisäksi meidän työsuhdejuristimme varmistavat, että työsopimuksesi on laillinen. Ja mikäli opintojesi aikana innostut oman yrityksesi perustamisesta, me tuetaan sua siinäkin. 

Suomen Ekonomien opiskelijajäsenyys on maksuton, ja liittymällä Enklaavin jäseneksi, pääset osaksi tätä yli 50 000 jäsenen heimoa! Liittyä voit tästä!

 Lisätietoa Suomen Ekonomeista ja ajankohtaisista tapahtumista sekä aiheista saat Ekonomien kotisivuilta tai kysymällä paikalliselta kylteriyhdyshenkilöltäsi:

Anselmi Auramo

Facebook: Kylteriyhdyshenkilö Enklaavi

IG: @enklaavinkylli

anselmi.auramo(at)ekonomit.fi

045  647 1116

Jäsenedut ja palvelut

KylteriPlus

Suomen Ekonomeihin kuuluu jo yli 50 000 jäsentä 25 ekonomiyhdistyksen ja 13 opiskelijayhteisön kautta. Jo opiskelujesi aikana tarjoamme sinulle lukuisia etuja, esimerkiksi:

Ilmaiset Kauppalehden kokeilujaksot sekä Ekonomi-lehti

CV-klinikat, sparraukset, tapahtumat ja koulutukset. Hiotaan sinun CV, hakemus sekä LinkedIn kuntoon, harjoitellaan työhaastatteluja (myös videomuotoisia!), sekä tarjotaan koulutuksia esimerkiksi piilotyöpaikkojen löytämisestä. 

Uraneuvonta. Me tarjotaan sinulle mahdollisuutta osallistua mentorointiin ja uravalmennuksiin jo opiskeluaikana, sekä valmistuneena ekonomina. Lisäksi meiltä saa tukea ja turvaa, kun ongelmia tai haasteita ilmaantuu.

KOKO-työttömyyskassan jäsenyys. Suomen Ekonomien jäsenet voivat liittyä KOKO-kassaan, josta maksetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa elämän yllättäessä. Ansiosidonnaisen rahan ehdot täyttyvät useimmilla jo opiskeluaikana!

Kesätyöpalkka-, gradupalkkio- ja vastavalmistuneen palkkasuositukset.

EIkä tässä vielä kaikki! 

Maksuttoman kylterijäsenyyden lisäksi valittavanasi on maksullinen (25 eur/vuosi) KylteriPlus-lisäpalvelupaketti, jolla voit laajentaa palveluvalikoimaasi missä tahansa opintojen vaiheessa.

Lisätietoa KylteriPlus-palveluista ja eduista alhaalla näkyvästä kuvasta sekä osoitteesta ekonomit.fi/kylteriplus. Klikkaa KylteriPlus omaksesi TÄSTÄ ja siirry ohituskaistalle!