Back to Uni Party 2016

By syyskuu 21, 2016Tapahtumat

Scroll down for English!
***
Uusi lukuvuosi on pian taas täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa polkaista se käyntiin, kuin legendaariset Kellaribileet! Aloitatko opinnot tänä syksynä Lappeenrannassa? Oletko viihtynyt täällä jo vuoden tai kaksi? Tai kenties jopa viisi… Sillä ei ole merkitystä, sillä näissä bileissä viihtyvät kaikki, kun Skinnarilan henki yhdistää niin uudet kuin vanhatkin opiskelijat yhdeksi opiskelijakansaksi.

Jos et tunne Lappeenrannasta vielä ketään, BtoU on mahtava tilaisuus tutustua uusin opiskelijakavereihisi sekä henkilökohtaiseen tuutoriisi, kuin myös vanhempien vuosikurssien opiskelijoihin. Yksinäisyyttä ei tarvitse pelätä, kaikki toivotetaan joukolla tervetulleeksi!

Ja jos tunnet jo kaikki, niin mikäpä olisi mukavampaa kuin saapua pitkästä aikaa juhlimaan kaikkien kavereiden kanssa porukalla, ja näyttämään fukseille vähän opiskelijabileiden meininkiä 😉

MITÄ: Back to Uni
MILLOIN: Lauantai 27.08.2015 klo 21 eteenpäin
MISSÄ: Kellari, Ylioppilastalon alakerta (kunhan löydät valkoisen Ylioppilastalon, joku kyllä ohjaa kellariin, jollei musiikki paljasta tietä)
MUUTA: Muista ottaa käteistä!
LIPUT: Ilmainen!

*************
New school year is about to start, and what would be a better way to start it than legendary student party!

New student or old, it doesn’t matter, everyone is warmly welcome, and I can promise no one has to be alone. For freshmen, this is a great opportunity to get to know each other and your personal tutor, as well as older students. And for old students, I’m sure you’ve missed all of your good Lappeenranta friends. We will all party together, see old friends, and make lots of new ones!

WHAT: Back to Uni
WHEN: Saturday 27.08.2015 from 21
WHERE: Kellari = The Basement (downstairs of the white Student Union building – entry behind the house)
OTHER: Take cash with you!
TICKETS: Free event!

Leave a Reply

English