Enklaavin & Kaplaakin kevätexcu

By syyskuu 21, 2016Tapahtumat

Mitä: Yritysexcursio Helsinkiin
Milloin: Torstaina 14.4.
Kenelle: Enklaavin ja Kaplaakin jäsenille
Mitä maksaa: Ei mitään
Ilmoittautuminen: 13.4. mennessä yritys@enklaavi.fi

Aikataulu:

Lähtö yliopistolta 7.30
Mercuri Urval 10.45-12.00
Lounas keskustassa 12.00-14.00
Nasdaq Helsinki 14.00-15.00
Deloitte 15.30-18.30
Paluu 18.30-

Yritysten esittely:

Mercuri Urval

Mercuri Urval on maailmanlaajuisesti toimiva yksityinen konsulttiyritys. Konserni tarjoaa konsultointia kaikkiin merkittäviin henkilöstökysymyksiin liittyen: osaamisen johtamisen, liiketoiminnan muutosten sekä ylimmän johdon haasteisiin.

Tarjolla on kolme eri workshopia Mercurin konsulttien johdolla: työhaastattelun harjoittelu, verkostoituminen työelämässä ja CV-klinikka.

Nasdaq Helsinki

Helsingin Pörssi eli NASDAQ OMX Helsinki on suomalaisten arvopapereiden markkinapaikka, jossa arvopaperivälittäjät käyvät kauppaa muun muassa osakkeilla, optioilla, warranteilla ja joukkovelkakirjalainoilla.

Pörssivierailulla pääsee tutustumaan pörssin historiaan ja toimintaan sekä markkinavalvontaan ja listayhtiöpalveluihin.

Deloitte

Deloitte on yksi johtavista asiantuntijaorganisaatioista Suomessa. Yritys tarjoaa laajan valikoiman tilintarkastus-, konsultointi-, rahoitusneuvonta-, ja veropalveluja.

Vierailu on suunnattu kaikille Kaplaakin ja Enklaavin jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita urasta liikkeenjohdon konsultoinnin parissa. Tämä on loistava mahdollisuus tutustua käytännön työhömme, sillä järjestämme lean-tyyppisen prosessisimulaation, jossa päästään harjoittelemaan miten prosesseja tehostetaan ja parannetaan. Lisäksi on mahdollisuus keskustella Deloitten asiantuntijoiden kanssa.

Keitä me olemme? Deloitten tarina lyhyesti
Mitä me teemme? Asiantuntijamme kertovat työstään
Case-tehtävä
Vapaamuotoista seurustelua asiantuntijoidemme kanssa sekä ruoka- ja juomatarjoilu

Ilmoittautuminen:

Excursiolle saa osallistua Enklaavin ja Kaplaakin minkä tahansa vuosikurssin opiskelija. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen yritys@enklaavi.fi 13.4. mennessä. Paikkoja exculle on 50. Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, niin ole yhteydessä ainejärjestösi yrityssuhdevastaavaan.

Leave a Reply

English