Tiedotus

Enklaavin välinen viestintä/tiedotus tapahtuu sosiaalisen median ja viikkotiedotteen kautta. Mikäli haluatte tiedotteen tavoittavan Enklaavin jäsenistön, olkaa yhteydessä viestintävastaavaan sähköpostin välityksellä.

viestinta(at)enklaavi.fi

Viikkotiedotteet

Enklaavi lähettää joka viikon sunnuntaina sähköpostilla viikkotiedotteen jäsenistölleen. Viikotiedoitteissa tiedotetaan mm. tärkeimmistä tapahtumista, opintoasioista ja erilaisista työpaikoista/trainee-hauista. Viikkotiedotteet saattavat sisältää sellaista materiaalia, joita ei sosiaaliseen mediaan laiteta, esim. muiden kiltojen tiedotteet.

Enklaavin jäsenten sähköpostilistalle liitytään lähettämällä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen sympa(at)lists.lut.fi ja viestinaiheeksi: SUBSCRIBE enklaavi_jasenet

Mikäli teillä on kysyttävää sähköpostilistoista tai niille liittymisestä, voitte ystävällisesti ottaa yhteyttä viestintävastaavaamme sähköpostitse viestinta(at)enklaavi.fi

Facebook

Facebook toimii Enklaavin tärkeimpänä tiedotuskanavana. Liity ryhmiin Facebookissa ja tiedät mitä milloinkin tapahtuu ja missä!

Enklaavin virallinen Facebook -sivu

Virallisille FB-sivuille päivittelemme ajankohtaisia tiedotteita ja Enklaavin tapahtumia. Näiden lisäksi linkkaamme sivuille mm. Enklaavin blogia tiheään tahtiin.

Enklaavin jäsenet 

Ryhmä on suunnattu kaikille LUT:in kauppatieteiden opiskelijoille, jossa tiedotteet on suunnattu koko jäsenistölle.

MASTER’S STUDENTS  – ENKLAAVI

Tervetuloa upouuteen MASTER’S STUDENTS – ENKLAAVI –ryhmään!

Enklaavi on muodostanut uuden maistereille suunnatun tiedotuskanavan viestinnän selkeyttämiseksi ja ns. spämmäyksen vähentämiseksi. Tarkoituksena on suunnata kaikki maistereille suunnattu informaatio tähän ryhmään. Ryhmän virallinen kieli on englanti eli kaikki tiedotteet tullaan julkaisemaan vain englanniksi.

HUOM!! LUT MAISTERIFUKSIT RYHMIÄ EI ENÄÄN PERUSTETA!!

LUT FUKSIT 2018 – KAUPPATIETEET

Ryhmä on tarkoitettu uusille LUT:in kauppatieteiden opiskelijoille, joten liittykää rohkeasti. Ryhmässä on myös fuksien lisäksi tulevan lukuvuoden tutorit, kylteriyhdyshenkilö ”kylli”, NESU-Enklaavi ja Enklaavin hallitus. Tätä ryhmää voi käyttää kaikkiin kysymyksiin mitä mieleen tulee. Ryhmää käytetään myös fukseja koskevaan tiedottamiseen!

Muut tiedotuskanavat

Facebookin lisäksi Enklaavi on aktiivinen myös muualla sosiaalisessa mediassa. Tiedotus tapahtuukin osittain myös Instagramin, Snapchatin ja Twitterin kautta. Instagramissa löydät muun muassa viimeisimmät kuvat erilaisista tapahtumista ja voit sen avulla seurata läheisesti enklaavilaisten elämää niin hallituksen kuin jäsenienkin näkökulmasta. Snapchat tarjoaa sen sijaan reaaliaikaista kuvaa ja videota tapahtumsita, lipunmyynneistä, kiltahuoneelta, kuulumisista ja vaikka mistä. Twitterissa näkyy taas Enklaavin ja Enklaavin tärkeimpien sidosryhmien tiedotus erilaisista opintoihin liittyvistä asioista. Twitterissä esiintyy infoa myön muun muassa tulevista tapahtumista ja uudelleentwiittauksia jäsenistölle hyödyllisistä tiedotteista. Enklaavi on lisäksi myös LinkedIn’ssä!

Instagram – enklaavi

Snapchat – enklaavisnap

Twitter – enklaavi

LinkedIn – enklaavi