Tiedotus

Enklaavin välinen viestintä/tiedotus tapahtuu sosiaalisen median ja viikkotiedotteen kautta. Mikäli haluatte tiedotteen tavoittavan Enklaavin jäsenistön, olkaa yhteydessä viestintävastaavaan sähköpostin välityksellä.

viestinta(at)enklaavi.fi

Viikkotiedotteet

Enklaavi lähettää joka viikon sunnuntaina sähköpostilla viikkotiedotteen jäsenistölleen. Viikotiedoitteissa tiedotetaan mm. tärkeimmistä tapahtumista, opintoasioista ja erilaisista työpaikoista/trainee-hauista. Viikkotiedotteet saattavat sisältää sellaista materiaalia, joita ei sosiaaliseen mediaan laiteta, esim. muiden kiltojen tiedotteet.

Enklaavin jäsenten sähköpostilistalle liitytään lähettämällä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen sympa(at)lists.lut.fi ja viestinaiheeksi: SUBSCRIBE enklaavi_jasenet

Mikäli teillä on kysyttävää sähköpostilistoista tai niille liittymisestä, voitte ystävällisesti ottaa yhteyttä viestintävastaavaamme sähköpostitse viestinta(at)enklaavi.fi

Facebook

Facebook toimii Enklaavin tärkeimpänä tiedotuskanavana. Liity ryhmiin Facebookissa ja tiedät mitä milloinkin tapahtuu ja missä!

Enklaavin virallinen Facebook -sivu

Virallisille FB-sivuille päivittelemme ajankohtaisia tiedotteita ja Enklaavin tapahtumia.

Enklaavin jäsenet 

Ryhmä on suunnattu kaikille LUT:in kauppatieteiden opiskelijoille, jossa tiedotteet on suunnattu koko jäsenistölle. Ryhmä toimii pääasiallisena tiedotuskanavana.

MASTER’S STUDENTS  – ENKLAAVI

Enklaavi on muodostanut uuden maistereille suunnatun tiedotuskanavan viestinnän selkeyttämiseksi ja ns. spämmäyksen vähentämiseksi. Tarkoituksena on suunnata kaikki maistereille suunnattu informaatio tähän ryhmään. Ryhmän virallinen kieli on englanti eli kaikki tiedotteet tullaan julkaisemaan vain englanniksi.