Viiniä ja Valitusta 1.12.

Viiniä & valituksia

 

Viiniä ja valitusta

Tekeekö mieli viiniä? Haluatko päästää ulos kaiken valituksen kursseista, opettajista ja opinnoista? Siinä tapauksessa tule kiltahuoneelle perjantaina 1.12. klo 17-20 juomaan viiniä ja valittamaan!

Tarjolla on sekä valkoista että punaista 🍷 ja hyvää seuraa. Kiltiksellä väistyvä ja tuleva Kopo ovat ottamassa palautettanne vastaan ja tapahtuman ideana on antaa uudelle kopolle vinkkejä, mitä viedä eteenpäin ja parantaa ensi vuonna. Myös positiivista valitusta otetaan mielellään vastaan! Viinilasi kädessä valittaminen on aina mukavampaa 😎 Tapahtumassa voi valittaa myös anonyymisti.

Tule siis kiltahuoneelle juomaan lasillinen tai pari ja avautumaan mikäli siltä tuntuu. Nähdään perjantaina!

“In vino veritas ─ viinissä on totuus” ─ Plinius vanhempi, v. 77

TLDR:
MITÄ? Viiniä ja valitusta
MISSÄ? Kiltahuoneella
MILLOIN? Perjantai 1.12. klo 17-20
MITÄ MAKSAA? EI MITÄÄN!

****

Wine and Whine

Do you feel like having some wine? Do you want to let out all your complaints about courses, studies, and teachers? In that case, come to the guild room on Friday, December 1st, at 17-20 to drink wine and whine!

There will be both white and red 🍷 and good company. The outgoing and incoming head of academic affairs or Kopo’s will also be present to receive your feedback.

The idea of the event is to give tips to the Kopo on what to focus on and improve next year. Positive complaints are also welcome! Complaining with a glass of wine in hand is always more enjoyable 😎 Complaints can also be made anonymously at the event.

So, come to the guild room, have a glass or two of wine, and open up if you feel like it. See you on Friday!

“In vino veritas ─ in wine, there is truth” ─ Pliny the Elder, 77 AD

TLDR:
WHAT? Wine and Whine
WHERE? Guild Room
WHEN? Friday, December 1st, at 17-20
COST: Free!

Scroll to Top