Enklaavi Gaala 29.11.

Enklaavi Gaala

Enklaavi Gaala on täällä!

(This event will be in Finnish) 

Onko ikävä fuksivuoden AA-tunnelmaa? Ei hätää, sillä meillä on luvassa unohtumaton Gaalailta täynnä laatuviihdettä ja hulvattomia hetkiä.


Gaalassa meitä naurattaa stand up -koomikko, joka saa varmasti hymyn huulillesi. Lisäksi jäsenistömme tarjoavat ainutlaatuisia ohjelmanumeroita, jotka pitävät tunnelman katossa.


Lipun hintaan sisältyy 3x drinkkilippua ja maukkaat cocktailpalat, jotka takaavat makuelämyksiä koko illaksi.
Eikä ilta suinkaan pääty tähän – jatkot Gemmissä tarjoavat mahdollisuuden jatkaa juhlintaa vielä vuoden viimeisissä Haalaribileissä. Tanssilattian pitää kuumana Isac Elliot!

Tldr;
Mitä: Enklaavin gaala
Missä: ??? Lähtö LUT-yliopisto 16.45
Milloin: 29.11. Klo 17.30-22
Miksi: Oi Enklaavi!
DC: cocktail + haalarit

Liput: 14€ (Gaala + Haalaribileet) tai 10€ (Gaala)

Lipunmyynti

 

 

Osallistu illan ohjelmaan!

Enklaavin yhteishenki näkyy ja tuntuu kaikkialla. Sen voi kuulla kiltahuoneella tehtäviä ratkovien opiskelijoiden yhteisistä pähkäilyistä. Sen voi haistaa alati tippuvasta kahvin tuoksusta. Sen voi nähdä jo fuksiviikkojen ensimmäisten tapahtumien lomassa, kun ensimmäiset “oi enklaavi” huudot raikuvat ilmoille.

Haluammekin siis juhlistaa juuri tätä säkenöivää Enklaavin henkeä. Tätä varten olemme järjestämässä ensimmäistä kertaa ikinä Enklaavin Gaalaa. Sillä vaikka hallitustoimijat ja järjestöaktiivit ovatkin ehkä eniten näkyvillä, olette te, arvon Enklaavilaiset, tämän koko järjestön ydin. 

Tule siis juhlimaan ystäviesi kanssa 29.11. Enklaavin gaalaan, jossa pääasia ei ole olla se aktiivitoiminnan keulakuva, vaan juuri se oma itsesi.

Enklaavi Gaala on juhlatilaisuus, jossa juhlimme jäsenistöä ja mennyttä vuotta. Juhlimalla jäseniämme, haluamme antaa teille mahdollisuuden olla osana tapahtuman muodostumista. Näin ollen voit liittää menneeltä vuodelta tunnelma kuvia/videoita tähän formsiin (muistathan varmistaa että kaikilta kuvassa/videossa olevilta on sen lähettämiseen suostumus). 

Mikäli haluat suunnitella ystäväporukallasi (2-5 henkilöä) ohjelmanumeron tapahtumaan ilmaise halukkuutesi tällä formssilla. Ohjelmanumero voi olla yleisöä osallistava mutta tämä ei ole vaatimus. Pyydämme ohjelmanumeron kestoksi 5-15 minuuttia. Ohjelmanumerot hyvän maun rajoissa. Jokainen ohjelmanumeron järjestäjä saa tapahtumaan etuosto-oikeuden. Linkki etuostoon lähetetään yksityisesti. 

Lisäksi tulemme palkitsemaan juhlassa jäseniämme. Aseta siis ehdolle palkintoon mielestäsi sopiva henkilö. Voit myös ehdottaa omaa palkintonimikettä ja asettaa nimikkeelle ehdokasta.

Kyselyyn tästä

Scroll to Top