Vuosijuhlajaosto

Vuosijuhlajaoston tehtävänä on emännän ja isännän avustaminen vuosijuhlien järjestämisessä. Vuosijuhlien järjestäminen kahden henkilön voimavaroilla olisi erittäin haastavaa ja siksi olemmekin koonneet avuksemme toimiryhmän, jonka ansiosta pysymme jokainen keskittymään osaltamme täydellä panoksella itsellemme määrättyihin asioihin, jaosto omaan työtehtäväänsä ja isäntä sekä emäntä osaltaan omiinsa. Vuosijuhlajaosto koostuukin aktiivisista ja idearikkaista henkilöistä, joilla löytyy intoa sekä kärsivällisyyttä suuren tapahtuman järjestämiseen ja ideoimiseen.

Tavoitteenamme on jaoston kiinnittäminen entistä enemmän vuosijuhlien järjestämiseen ja heidän vastuullaan onkin työntekoa niin pienemmistä koristeaskarteluista aina suurempien kokonaisuuksien hallintaan. Tavoitteisiimme kuuluu vuosijuhlatoimiryhmän toiminnan kehittäminen sellaiseksi, että jokainen toimiryhmäläinen voi vuoden päätteeksi sanoa hyötyneensä jaostoon kuulumisesta ja saaneensa toiminnasta aidosti hyödyllistä käytännön kokemusta tapahtumajärjestämisen osalta, jota he voivat myös tulevaisuudessa hyödyntää.

Vuosijuhlajaoston tehtäväkuvaan kuuluu mm. tavarasponsoreiden hankkimista, erilaisten koristeiden ideoimista ja askartelua jatkoille sekä silliaamiaiselle, vuosijuhlaviikon tapahtumien suunnittelua, yksityiskohtien ja aikataulujen viilaamista, juoksevien asioiden hoitoa ja kaikkea mahdollista muuttuvien tilanteiden mukaan eteen tulevia asioita. Työ on siis todella monipuolista, hauskaa ja opettavaista yhdessä tekemistä.

Vuosijuhlajaosto 2022

Anton Aouat

Ronja Holmila

Renea Laine

Ilona Löfberg

Hanna Veteli