Enklaavi Gaala

Ensimmäinen Enklaavi Gaala pidettiin vuonna 2023. Upeassa loppuvuodelle sijoittuvassa tapahtumassa muistellaan kuluneen vuoden tapahtumia ja palkitaan merkittäviä hahmoja. Gaalassa juhlistetaan juuri Enklaavia ja sen upeaa jäsenistöä, sekä ylistetään ainejärjestömme yhteishenkeä.


Elegantti pukukoodi tuo arvokkuutta sekä uniikkia tunnelmaa tapahtumatilaan ja illan ohjelma tuo mukanaan niin nauruja kuin herkkiä tunteita. Karismaattiset juontajat nappaavat heti huomion ja eri tahojen kokoamat esitykset eivät jätä ketään kylmäksi. Hauskat pelit ja aktiviteetit saavat myös menoa aikaan. Näin myös juuri sinä voit päästä valokeilaan! 

Enklaavi Gaalan tarkoituksena on juuri juhlistaa rakkaan ainejärjestömme jäseniä! Ota siis ystäväsi mukaan ja tule nauttimaan ihanasta kyltereiden illasta!  

Oi Enklaavi! 

Mitä voit odottaa? 

  • Glamouria: Pukukoodina toimii cocktail + haalarit, joten heitä se pikkutakki neonkeltaisen päälle ja tule nauttimaan illasta! 
  • Yhteenkuuluvuuden tunne: Yhtenä illan keskeisistä teemoista, yhteishenki on läsnä Enklaavi Gaalan jokaisessa hetkessä. 
  • Upeita esityksiä: Gaalan visuaalinen puoli vie mennessään upeaan Enklaavin maailmaan, hienoine esityksineen ja hauskoine proggiksineen. 
  • Pientä kisailua: Ohjelmaan sisältyy pientä kisailua, jossa voi voittaa erilaisia palkintoja. 
  • Pikkupurtavaa ja juotavaa: Väliajoilla tarjotaan pientä purtavaa ja drinkkilipuilla saa juotavaa. 
MISTÄ MEIDÄT LÖYTÄÄ

LUT Business School 
Laserkatu 10
53851 LAPPEENRANTA

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

viestinta@enklaavi.fi

Pysy ajan tasalla
fiSuomi
Scroll to Top