Suomen Ekonomit

Olemme lähes 60 000 osaajan vaikuttajayhteisö, jossa on voimaa. Rohkeus muuttua vapauttaa potentiaalisi. Luo tulevaisuutesi, me autamme.

KYLTERIYHDYSHENKILÖ

Suomen Ekonomit on ekonomien ja kyltereiden palvelu- ja etujärjestö, joka tarjoaa kyltereille neuvoja ja tsemppiä työelämään, sekä valvoo jäsenten etuja yhteiskunnassa. Jäsenille Suomen Ekonomit tarjoaa sparrausta, urapalveluja, vinkkejä, mentorointia, oikeudellista apua sekä huikeita tapahtumia!

Matka kohti työelämää on vasta alkamassa, mutta sen aikana tulet varmasti kohtaamaan sanat osa-aikatyö tai kesätyö. Suomen Ekonomit ovat turvanasi silloinkin: me autetaan työhakemuksen kirjoittamisessa, CV:n laatimisessa, haastatteluun valmistautumisessa sekä palkkatoiveen asettamisessa. Lisäksi meidän työsuhdejuristimme varmistavat, että työsopimuksesi on laillinen. Ja mikäli opintojesi aikana innostut oman yrityksesi perustamisesta, me tuetaan sua siinäkin.

Suomen Ekonomien opiskelijajäsenyys on maksuton, ja liittymällä Enklaavin jäseneksi, pääset osaksi tätä lähes 60 000 jäsenen heimoa! Liittyä voit LINKKI Enklaavin sivulta! Jäsenkorttisi, tarjolla olevat palvelut ja edut löydät Suomen Ekonomien eLoungesta: ( https://elounge.ekonomit.fi/).

Lisätietoa Suomen Ekonomeista ja ajankohtaisista tapahtumista tapahtumakalenterista: (https://www.ekonomit.fi/tapahtumat/#898b65b2) sekä aiheista saat Ekonomien kotisivuilta tai kysymällä paikalliselta kylteriyhdyshenkilöltäsi:

ENKLAAVIN KYLTERIYHDYSHENKILÖ

Mari Salmi

IG: @enklaavinkylli

mari.salmi(at)ekonomit.fi

040 6565099

JÄSENEDUT JA PALVELUT

KYLTERIPLUS

Suomen Ekonomeihin kuuluu lähes 60 000 jäsentä 25 ekonomiyhdistyksen ja 14 opiskelijayhteisön kautta. Jo opiskelujesi aikana tarjoamme sinulle lukuisia etuja, esimerkiksi:

Ilmaisen lehtiedun sekä Ekonomi-lehden

CV-klinikat, sparraukset, tapahtumat ja koulutukset. Hiotaan sinun CV, hakemus sekä LinkedIn kuntoon, harjoitellaan työhaastatteluja, sekä tarjotaan koulutuksia esimerkiksi piilotyöpaikkojen löytämisestä.

Uravalmennus:(https://elounge.ekonomit.fi/additional-services#32bf287b ) Me tarjotaan sinulle mahdollisuutta osallistua mentorointiin ja uravalmennuksiin jo opiskeluaikana, sekä valmistuneena ekonomina. Lisäksi meiltä saa tukea ja turvaa, kun ongelmia tai haasteita ilmaantuu.

KOKO-työttömyyskassan jäsenyys: (https://elounge.ekonomit.fi/unemployment )Suomen Ekonomien jäsenet voivat liittyä KOKO-kassaan, josta maksetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa elämän yllättäessä. Ansiosidonnaisen rahan ehdot täyttyvät useimmilla jo opiskeluaikana!

Kesätyöpalkka-, gradupalkkio- ja vastavalmistuneen palkkasuositukset.

MISTÄ MEIDÄT LÖYTÄÄ

LUT Business School 
Laserkatu 10
53851 LAPPEENRANTA

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

viestinta@enklaavi.fi

Pysy ajan tasalla
Scroll to Top