BLOG

Taianomainen fuksivuosi

| Artikkelit | No Comments
Fuksikasteesta ja Saimaan hyisestä vedestä on pikkuhiljaa palauduttu, joten on hyvä hetki muistella juuri päättynyttä fuksivuottani. Tuntuu, kuin olisin juuri vasta lähtenyt äidin nurkista, mutta tässä vauhdilla menneessä vuodessa on…

Lappeenranta on ihmisen parasta aikaa

| Artikkelit | No Comments
Lukuvuosi 2016 alkaa yllättäen taas pikkuhiljaa olevan pulkassa. Tuntuu, että siitä on vain hetki, kun syyskuussa fuksit astelivat Skinnarilan kampukselle tietämättään, mitä tämä tuleva vuosi toisi tullessaan. Tähän vuoteen on…

Kannanotto: Opiskelijavalinnan uudistuksia ei tule kiirehtiä

| Artikkelit | No Comments
Kauppakorkeakoulujen pääsykoejärjestelmä on muuttumassa toista vuotta peräkkäin. Me kauppakorkeakoulujen opiskelijat olemme huolissamme, että kiinnostus alaa kohtaan ei tule esille valintakriteereistä ja lisää muutoksia ollaan tekemässä ilman tietoa edellisten vaikutuksista. Kauppatieteellisen…

EVENTS

Winter Classic

| Events, Tapahtumat | No Comments
On taas jännän paikka, kun WINTER CLASSIC palaa. Tänä vuonna tosin ystävyyden merkeissä ystävänpäivänä. Jälleen kerran kansa kokoontuu jännittämään, kuka, oi kuka, se tänä vuonna onkaan, joka vie pokaalin kotiin.…

Enklaavin vuosikokous

| Tapahtumat | No Comments
Enklaavin sääntömääräinen vuosikokous järjestetään maanantaina 27.3. klo 10 Ylioppilastalon auditoriossa. Esillä on tärkeitä asioita, sillä toimiryhmät tuovat hyväksytettäviksi ehdotuksen yhdistyksen sääntöuudistuksista sekä strategiasta vuosille 2018-2020. Tervetuloa vaikuttamaan! 🙂 Kokouskutsu ja…

Winter Classic V

| Tapahtumat | No Comments
Hyvää iltaa arvoisa kiekkokansa! Ovatko vanhat oluttahrat kuivuneet fanihuiveista ja äänet avattu kannustushuutoja varten? Löytyykö SaiPan cheerleader jo käsipuolesta vai odotatko vielä onneasi? Kaipaatko pitkän talven piristykseksi todellista urheilujuhlaa? Ei…

SOCIAL MEDIA

FACEBOOK

Noniiin rakkaat fuksit. YKSI VUODEN EEPPISIMMÄSTÄ REISSUISTA LÄHESTYY! Myös sanat kostea ja märkä saattavat liittyä vahvasti tähän mystiseen retkeen. Teille ei heru mitään tietoa määränpäästä tai tapahtumista, mutta yksi asia on varma. TÄTÄ REISSUA EI KANNATA MISSATA!

Kyseessä siis 24h kestävä road trip, jonka määränpäästä teillä ei ole aavistustakaan. Kuka tietää pysyykö retki edes Suomen rajojen sisäpuolella. Bussi starttaa yliopiston edestä torstaina 22.3 kello 8.00 !

KALENTERIIN YLÖS siis LIPUNMYYNTIPÄIVÄ: keskiviikko 14.3 klo 8.30 myydään liput! Lipun hinta 35e. Mahdollista ostaa myös yhdelle kaverille lippu itsensä lisäksi. Lippuja erittäin rajattu määrä, joten pidä huolta että saat omasi!
... See MoreSee Less

Fuksikursio 2K18!

March 22, 2018, 8:00am - March 23, 2018, 1:00am

Noniiin rakkaat fuksit. YKSI VUODEN EEPPISIMMÄSTÄ REISSUISTA LÄHESTYY! Myös sanat kostea ja märkä saattavat liittyä vahvasti tähän mystiseen retkeen. Teille ei heru mitään tietoa määränpäästä tai tapahtumista, mutta yksi asia on varma. TÄTÄ REISSUA EI KANNATA MISSATA! Kyseessä siis 24h kestävä road trip, jonka määränpäästä teillä ei ole aavistustakaan. Kuka tietää pysyykö retki edes Suomen rajojen sisäpuolella. Bussi starttaa yliopiston edestä torstaina 22.3 kello 8.00 ! KALENTERIIN YLÖS siis LIPUNMYYNTIPÄIVÄ: keskiviikko 14.3 klo 8.30 myydään liput! Lipun hinta 35e. Mahdollista ostaa myös yhdelle kaverille lippu itsensä lisäksi. Lippuja erittäin rajattu määrä, joten pidä huolta että saat omasi!

View on Facebook

Varma kevään merkki on se kun Enklaavi ottaa tilausbussin alleen ja suuntaa kohti Helsinkiä Excursion merkeissä! Torstaina 5.4 suuntamme kohti isoa kirkkoa kohteina Vainu sekä tietenkin EY! Nyt jos koskaan kannattaa hyödyntää tämä ILMAINEN mahdollisuus vierailla mahdollisessa tulevaisuuden työpaikassa!

Vainu on 2013 perustettu suomalainen myyntialan yritys, jonka kehittämä ohjelmisto muuttaa järestämätöntä yritystietoa informatiivisiksi liideiksi. Tällä hetkellä Vainulla on konttoreita jo viidessä eri maassa (mukaan lukien New York) ja työntekijöitäkin on kertyntyt jo rapiat 150. Yhtiössä työskentelee myös muutama Lappeenrannasta valmistunut taituri. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus laittaa verkot vesille kyseiseen kasvuyritykseen. Haluaisitko juuri sinä työskennellä Vainussa tulevaisuudessa?

Toisena yrityksenä toimii tietenkin Enklaavin pitkäaikainen kumppani EY! Tämä lafka ei paljon esittelyitä tarvitse. Mainittakoon että kyseessä on yksi maailman suurimmista tilintarkastuksen, vero- ja lakipalveluiden, yritysjärjestelyiden ja liikkeenjohdon konsultoinnin yrityksistä. Tässä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada jalkaa oven väliin kyseiseen firmaan ja kontaktia takataskuun!

Päivä tulee alkamaan siten, että lähdemme torstaina 5.4 ilmaisella bussilla yliopistolta klo. 8:00. Saavumme Helsinkiin Vainulle klo. 11:00, jossa meitä odottaa ilmaiset tarjoilut! Vainun teemana tulee olemaan työskentely myynti- ja kasvuyrityksessä! Tapahtuma ei tule olemaan pelkkää kalvosulkeista vaan mukana on myös interaktiivista tekemistä. Vainun jälkeen on vuorossa parin tunnin omakustanteinen lounastauko, jonka jälkeen siirrymme EY:n hoiviin. EY on luvannut pitää meille ikimuistoisen päivän, mutta tästä tulee lisätietoa myöhemmin. Koko päivä tulee päättymään After Work -hengessä EY:n kanssa, jonka jälkeen lähdemme noin klo. 20:00 takaisin kohti Lappeenrantaa!

Ilmottautuminen tapahtumaan tulee tehdä osoitteeseen: santeri.lipsunen@student.lut.fi

Ilmoitahan viestissä:

è Oma nimesi
è Mahdolliset ruoka-aineallergiat/erityisruokavalio
è Oma puhelinnumerosi
è Tuletko bussilla LPR-HKI-LPR vai pelkästään LPR-HKI vai liitytkö tapahtumaan helsingistä ja haluat HKI-LPR vai et tarvitse bussikyytejä laisinkaan!

P.S. Tapahtuma on torstaina, joten tämä on myös oiva mahdollisuus saada ilmainen kyyditys viikonlopuksi Helsinkiin! Muistahan kuitenkin, että kun ilmoittaudut mukaan tapahtumaan, niin olet samalla ”velvoitettu” vierailemaan kanssamme edellä mainituissa yrityksissä.

MITÄ? Excursio-matka Helsinkiin (Vainu & EY) MILLOIN? Torstaina 5.4.2018 MISSÄ?Lappeenranta-HELSINKI-Lappeenranta

HINTA: ILMAINEN 0€

KENELLE? Pääsääntöisesti Enklaavilaisille vauvasta vaariin! (Eli fuksista maisteriin!)
... See MoreSee Less

Enklaavi presents Helsinki Excursion - Vainu & EY

April 5, 2018, 8:00am - April 5, 2018, 12:00pm

Varma kevään merkki on se kun Enklaavi ottaa tilausbussin alleen ja suuntaa kohti Helsinkiä Excursion merkeissä! Torstaina 5.4 suuntamme kohti isoa kirkkoa kohteina Vainu sekä tietenkin EY! Nyt jos koskaan kannattaa hyödyntää tämä ILMAINEN mahdollisuus vierailla mahdollisessa tulevaisuuden työpaikassa! Vainu on 2013 perustettu suomalainen myyntialan yritys, jonka kehittämä ohjelmisto muuttaa järestämätöntä yritystietoa informatiivisiksi liideiksi. Tällä hetkellä Vainulla on konttoreita jo viidessä eri maassa (mukaan lukien New York) ja työntekijöitäkin on kertyntyt jo rapiat 150. Yhtiössä työskentelee myös muutama Lappeenrannasta valmistunut taituri. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus laittaa verkot vesille kyseiseen kasvuyritykseen. Haluaisitko juuri sinä työskennellä Vainussa tulevaisuudessa? Toisena yrityksenä toimii tietenkin Enklaavin pitkäaikainen kumppani EY! Tämä lafka ei paljon esittelyitä tarvitse. Mainittakoon että kyseessä on yksi maailman suurimmista tilintarkastuksen, vero- ja lakipalveluiden, yritysjärjestelyiden ja liikkeenjohdon konsultoinnin yrityksistä. Tässä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada jalkaa oven väliin kyseiseen firmaan ja kontaktia takataskuun! Päivä tulee alkamaan siten, että lähdemme torstaina 5.4 ilmaisella bussilla yliopistolta klo. 8:00. Saavumme Helsinkiin Vainulle klo. 11:00, jossa meitä odottaa ilmaiset tarjoilut! Vainun teemana tulee olemaan työskentely myynti- ja kasvuyrityksessä! Tapahtuma ei tule olemaan pelkkää kalvosulkeista vaan mukana on myös interaktiivista tekemistä. Vainun jälkeen on vuorossa parin tunnin omakustanteinen lounastauko, jonka jälkeen siirrymme EY:n hoiviin. EY on luvannut pitää meille ikimuistoisen päivän, mutta tästä tulee lisätietoa myöhemmin. Koko päivä tulee päättymään After Work -hengessä EY:n kanssa, jonka jälkeen lähdemme noin klo. 20:00 takaisin kohti Lappeenrantaa! Ilmottautuminen tapahtumaan tulee tehdä osoitteeseen: santeri.lipsunen@student.lut.fi Ilmoitahan viestissä: è Oma nimesi è Mahdolliset ruoka-aineallergiat/erityisruokavalio è Oma puhelinnumerosi è Tuletko bussilla LPR-HKI-LPR vai pelkästään LPR-HKI vai liitytkö tapahtumaan helsingistä ja haluat HKI-LPR vai et tarvitse bussikyytejä laisinkaan! P.S. Tapahtuma on torstaina, joten tämä on myös oiva mahdollisuus saada ilmainen kyyditys viikonlopuksi Helsinkiin! Muistahan kuitenkin, että kun ilmoittaudut mukaan tapahtumaan, niin olet samalla ”velvoitettu” vierailemaan kanssamme edellä mainituissa yrityksissä. MITÄ? Excursio-matka Helsinkiin (Vainu & EY) MILLOIN? Torstaina 5.4.2018 MISSÄ?Lappeenranta-HELSINKI-Lappeenranta HINTA: ILMAINEN 0€ KENELLE? Pääsääntöisesti Enklaavilaisille vauvasta vaariin! (Eli fuksista maisteriin!)

View on Facebook

HOX! This event is only for master's students

Are you tired of traditional beers and ciders like Pirkka, Karjala and Upciders?!

DON'T WORRY!! We have a solution! Come with us to experience new flavours and listen stories about different Finnish craft beers and ciders. After this evening you have found your new favorite drink!

After tasting many drinks, the evening continues to overall-party with tropical theme. Link to the after party :
Lappeenrannan haalaribileet goes Tropical

WHAT: Beer and Cider Tasting for Master's students with a lot of alcohol!
WHEN: 07-03-2018
WHERE: @Skinnarilan Rantasauna
COST: 5€
TICKETS: Enrollment opens 28.02.2018 at 18:00
... See MoreSee Less

Open Your Mind to Beers and Ciders

March 7, 2018, 6:30pm - March 7, 2018, 2:00pm

HOX! This event is only for master's students Are you tired of traditional beers and ciders like Pirkka, Karjala and Upciders?! DON'T WORRY!! We have a solution! Come with us to experience new flavours and listen stories about different Finnish craft beers and ciders. After this evening you have found your new favorite drink! After tasting many drinks, the evening continues to overall-party with tropical theme. Link to the after party : www.facebook.com/events/1531891140261131/ WHAT: Beer and Cider Tasting for Master's students with a lot of alcohol! WHEN: 07-03-2018 WHERE: @Skinnarilan Rantasauna COST: 5€ TICKETS: Enrollment opens 28.02.2018 at 18:00

View on Facebook

TWITTER

[fts_twitter twitter_name=enklaavi twitter_height=350]

INSTAGRAM