Alumneille

Tervetuloa Enklaavin alumni!

Oletko valmistunut LUT kauppakorkeakoulusta kandiksi tai maisteriksi? Voiko työelämä olla yhtä hauskaa kuin opiskelijaelämä? Enklaavin alumnit ovat täällä sinua varten! Liittymällä jäseneksemme, pääset osaksi verkostoa, joka on pullollaan eri alojen ammattilaisia, työmahdollisuuksia ja paljon muuta millä saat urasi nousukiitoon!

Tiedossa ei kuitenkaan ole pelkkää työtä, vaan myös hauskanpito on sallittua! Jäsenenämme sinulla on mahdollisuus osallitua verkostoitumistapahtumiin, aftereille ja pelkästään alumneille suunnattuihin tapahtumiin. Lisäksi pystyt pitämään yhteyttä muihin skinnarilan henkisiin alumneihin myös poikkitieteellisesti.

Mitä vielä odotat? Liity osaksi alumni yhdistystämme ja hyödynnä arvokkaan yhteisömme tarjontaa. Pidetään Skinnarilan henki elossa myös opintojen jälkeen!

Tiedotamme tapahtumistamme pääosin somekanavissamme: Facebookissa, LinkedInissä ja Instagramissa, sekä sähköpostilistallamme.

Muista myös liittyä jäseneksemme, niin saat tasaisin väliajoin tietoa alumnien tapahtumista ja toiminnasta sähköpostiisi!

Enklaavin tapahtumakalenteri

Yhteistyössä

Mukana tukemassa Enklaavin toimintaa
gm_lpr_main_logo_2020_gradient_dark_bg
CGI_logo.svg
1280px-Hartwallin_logo.svg
MISTÄ MEIDÄT LÖYTÄÄ

LUT Business School 
Laserkatu 10
53851 LAPPEENRANTA

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

viestinta@enklaavi.fi

Pysy ajan tasalla
Scroll to Top