Enklaavi ry tekee yhteistyötä useiden mielenkiintoisten yritysten kanssa. Räätälöidyt yhteistyöratkaisut luovat yrityksille tehokkaan tavan tavoittaa 1600 tulevan ekonomin kohderyhmä, oli kyseessä sitten rekrytointi, imagon rakentaminen tai tuotemarkkinointi.

Toiminnan kulmakivenä voidaan pitää tavoitteellista ja pitkäjänteistä toimintaa, jossa tavoitteena on luoda monipuolisia suhteita liike-elämään sekä valtakunnallisesti että paikallisesti. Tarkoituksena on löytää molempia osapuolia hyödyttäviä yhteistyömuotoja, jossa kulminoituvat vastavuoroisuus sekä jatkuvuus. Parhaimmillaan se tuottaa molemminpuolista etua ja useita vuosia kestävää yhteistyötä. Pyrkimyksenä on jatkuvasti kehittää ja uudistaa nykyisiä yrityssuhteita sekä kartoittaa uusia mahdollisuuksia.

Enklaavi mahdollistaa monipuolisia, jäsenistömme tehokkaasti tavoittavia yhteistyömuotoja, jotka räätälöidään aina kumppaniemme tarpeiden mukaan. Näitä ovat esimerkiksi yhteisten tapahtumien järjestäminen ja suorien viestintäkanavien käyttäminen, joiden avulla on mahdollista parantaa työnantajamielikuvaa ja löytää potentiaalisia tulevaisuuden osaajia jo opiskeluvaiheessa, sekä mainostaa opiskelijoita kiinnostavia palveluja.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja ehdotuksiin! Ota yhteyttä Yrityssuhdevastaavaamme Arttu Hyttiseen, yritys(at)enklaavi.fi, 044 502 2241