Enklaavi yrityksille

Enklaavi ry tekee yhteistyötä useiden mielenkiintoisten yritysten kanssa. Räätälöidyt yhteistyöratkaisut luovat yrityksille tehokkaan tavan tavoittaa melkein 1800 tulevan ekonomin kohderyhmä, oli kyseessä sitten rekrytointi, imagon rakentaminen tai tuotemarkkinointi.

 

Meistä

Toiminnan kulmakivenä voidaan pitää tavoitteellista ja pitkäjänteistä toimintaa, jossa tavoitteena on luoda monipuolisia suhteita liike-elämään sekä valtakunnallisesti että paikallisesti. Tarkoituksena on löytää molempia osapuolia hyödyttäviä yhteistyömuotoja, jossa kulminoituvat vastavuoroisuus sekä jatkuvuus. Parhaimmillaan se tuottaa molemminpuolista etua ja useita vuosia kestävää yhteistyötä. 

Enklaavi mahdollistaa monipuolisia, jäsenistömme tehokkaasti tavoittavia yhteistyömuotoja, jotka räätälöidään aina kumppaniemme tarpeiden mukaan. Näitä ovat esimerkiksi yhteisten tapahtumien järjestäminen ja suorien viestintäkanavien käyttäminen, joiden avulla on mahdollista parantaa työnantajamielikuvaa ja löytää potentiaalisia tulevaisuuden osaajia jo opiskeluvaiheessa, sekä mainostaa opiskelijoita kiinnostavia palveluja.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja ehdotuksiin! Ota yhteyttä Yrityssuhdevastaavaamme Anni Juutiin, yritys(at)enklaavi.fi, 044 555 3043

Mikä Enklaavi ry

LUT-yliopiston suurin ainejärjestö

Lähes 1800 tulevaa ekonomia

50+ tapahtumaa vuodessa

14 000+ kävijää tapahtumissa

Suomen toiseksi paras bisneskoulu THE-vertailussa

sekä Suomen paras opiskelijailmapiiri

tietoa

Mitä Tarjoamme Yrityksille

Viestintää sisäisissä kanavissa. Esimerkiksi X kertaa vuodessa ilmestyvä ainejärjestömme lehti Kyylef ja sisäinen sähköpostijakelu, joiden kautta yrityksellä on mahdollisuus muun muassa mainostaa opiskelijoita kiinnostavia palveluitaan tai rekryjä.

Julkaisuja sosiaalisessa mediassa. Sosiaalisen median kanavissa yrityksen on mahdollisuus saavuttaa näkyvyyttä tuhansille tuleville ekonomeille.

Tunnettavuutta tapahtumisssa. Enklaavin tapahtumissa on vuosittain yli 14 000 kävijää, joissa yritysten on mahdollista staattisen mainonnan lisäksi muun muassa osallistua tapahtumaan erilaisten tapahtuma-aktiviteettien muodoissa.

Haalarimainoksia. Haalarimainoksilla yritys saa näkyvyyttä Lappeenrannan lisäksi parhaimmillaan ympäri Suomen, kun sadat opiskelijat pitävät haalareitaan erilaisissa tapahtumissa.

Case-päiviä ja yritysexcursioita. Yritysexcursioilla opiskelijoiden on mahdollista päästä tutustumaan yrityksen toimintaan paikan päälle ja case-päivissä yritys pääsee laatimaan esimerkkicasen opiskelijoille ratkaistavaksi.

Räätälöityä yhteistyötä. Tämän lisäksi tarjoamme erilaisia räätälöityjä, molempia osapuolia hyödyttäviä yhteistyömuotoja.

en_USEnglish
Scroll to Top